Egyéni konzultáció

Spirit Flow® System
Lélekáramlás® rendszere

A Lélekáramlás rendszere az emberi kapcsolatokba kódolt információk alapján ad lehetőséget arra, hogy megismerjük azokat a viselkedési mintákat, amelyek életünket és kapcsolatainkat alakítják.

A tanfolyamokon megrendítő módon szembesülnek a résztvevők azzal, hogy minden kapcsolatnak – még a legrövidebb ideig tartónak is – különleges, meghatározó szerepe van az életükben.

Megtapasztalhatják a résztvevők, hogy van olyan tudás, amelynek elsajátításával megváltoztathatják kapcsolatuk szabályait. A cél, hogy olyan áramlatba tereljük a kapcsolatainkat, amiben minden fél jól érzi magát. Feltárjuk az emberi játszmákat, megismerjük a különböző karaktereket és a viselkedésminták rendszerét. Megtudhatják, hogy érdemes-e küzdeni a másikért, vagy be kell látni, hogy a találkozás elérte a célját életünkben és tovább kell lépni.

A tanfolyam nem csak a párkapcsolatokról szól. Górcső alá vesszük a család, munka és baráti kapcsolatokat is. Aki elsajátítja a rendszert, megtanul mindenfajta kapcsolatot működtetni.

Aki éppen egy kapcsolat végén tart, annak nagy segítséget nyújt a rendszer az elválás feldolgozásában, az okok megértésében.

A rendszer több modulból áll, de csak alapmodul elsajátítása után választható bármelyik. Az alapmodul már önmagában olyan tudást ad, amely elvezet az áramlathoz. A további modulok speciális problémák megoldását segítik.

 

Egyéni konzultációk

20.000.- Ft

 

 

 

Comments are closed.