Alapmodul – 2016.10.08-09.

Jelentkezési lap

Spirit Flow – alapmodul – 2016. október 08-09.

MAG Network Media Kft.

Ezúton jelentkezem a MAG Network Media Kft. (1136 Budapest, Pannónia utca 9.) által szervezett 2016. április 09-10. Spirit Flow alapmoduljára.

Helyszín: Angyalvár – 1136 Budapest, Pannónia u. 9. fsz. 1. (11-es kapucsengő)

Időpont: 2016. október 08. szombat – október 09. vasárnap (10:00-18:00)

(A helyszín változhat létszámtól függően. A helyszínváltozásról minden jelentkező e-mailben kap értesítést.)

Név: (kötelező)

E-mail cím: (kötelező)

Telefonszám:

Cégnév:

Számlázási cím: (kötelező)

Adószám:

Megjegyzés

Általános Szerződési feltételek

Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek

A regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk a megadott címre. A regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen azok vehetnek részt, akik érvényes regisztrációt küldtek el és a részvételi díjat, vagy legalább 10.000.- Ft előleget befizettek. A fennmaradó részlet befizetésére a helyszínen is van lehetőség.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII.törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések szabályairól szóló Kormányrendelet távollevő felek között kötött szerződésekről szóló paragrafusok hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted spiritflow@lelekmagazin.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással MAG Network Media Kft.-vel (1051 Budapest, Arany János u. 27.) kötöd.

A regisztrált jelentkező a képzést annak megkezdése előtt legfeljebb a 5. napig mondhatja le, ez esetben a képzés díját – 20 % regisztrációs díj levonása után – visszakapja. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, vagy egy másik időpontban felhasználható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Egyéb - nem írásban történő - lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor elfogadjuk az átutalás megtörténtéről szóló banki igazolást is. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után - beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is - nem fogadunk el. Ebben az esetben is - mivel a lemondási határidőig nem érkezett hozzánk írásbeli lemondás - a teljes összeget ki kell fizetni.

Ha a jelentkező a képzésen nem vesz részt, visszatérítésre nem tarthat igényt. Amennyiben a képzés bármely okból elmarad, a képzési díj teljes egészében visszajár, vagy a jelentkező kívánságára egy általa választott másik tanfolyam díjába beszámítható.

A tanfolyamon való részvétel a jelentkezési lap beküldése és a részvételi díj befizetése esetén biztosított.

A fenti ÁSZF feltételeit elfogadom!

Comments are closed.