2017 – egy új korszak kezdete

Hosszú évek óta csinálok előrejelzéseket a következő évre. Hosszú évek tapasztalata mutatja lesz hold ezek az előrejelzések beváltak. A 2016-os évre nem tudtam sok túl sok jót mondani, előre jeleztem, hogy nehéz időszak lesz mindenkinek az életében.

Amikor egy évet megvizsgálok, akkor külön választom az évet és évszázadot az évtizedtől és az évtől. Azt is megfigyeltem, hogy nagyon jól tükrözik a tarot kártya lapjai a számok jelentését, mondanivalóját.

A 2017-es évet tehát úgy vizsgálom meg, hogy külön választom a 20-as és a 17-es számot. A 20-as kártya a tarotban a Végítélet kártyája, amelyik igazából az újjászületésről szól. Ez azt jelenti, hogy amióta átléptünk az új évezredbe, megváltozott a világ körülöttünk. Addig az emberek, az emberiség számára az egyén fejlődése, a saját ego megteremtése volt a fontos. Az új idők már az emberek együttéléséről, összefogásáról, egymáshoz tartozásáról szólnak. Ez az az időszak amikor sok új lélek születik le a földre, akiknek már nem csak saját maguk „megcsinálása” a fontos, hanem az összes ember, az egész társadalom, és a földnek mint organikus egységnek a léte.

A 17-es szám a tarot-ban a Csillag kártyája. Ez a lap azt mutatja meg, hogyha kellőképpen áldozatot hozunk valamiért, akkor elérhetjük a célunkat. Azaz ez a kártya minden kívánságunkat teljesíti, de elvárja, hogy dolgozzunk meg a céljainkért. Egyszerűbben fogalmazva: áldozatot kell hoznunk a célunk eléréséért, és azt is jelenti, hogy ki kell tűznünk célokat, azaz terveket kell készítenünk.

A 17-es szám tehát reménnyel tölt el bennünket és azt mutatja meg, hogy minden rajtunk múlik. A 2017-es évünk tehát olyan lesz, amilyennek mi megteremtjük. Ez nemcsak lehetőség számunkra, hanem feladat is. Sajnos meg kell mondanom, hogy mielőtt igazán örömmel tölt el bennünket ez a lehetőség, a számok összességének vizsgálata megint érdekes összefüggéseket mutat.

2017 számmisztikai elemzése során figyelembe kell vennünk az úgynevezett Univerzális év számát. Ezt pedig úgy kapjuk meg, hogy összeadjuk az év számjegyeit. Esetünkben tehát: 2 + 0 + 1 + 7 = 10. A 10-es szám a tarotban a Szerencsekerék lapja, amelyik a sorsfordulatot mutatja. Ez azt jelenti, hogy 2017-ben az emberiség számára nagyon nagy fordulat várható. Ha az előbbiek szerint megvizsgáljuk a 17-es számot is és azt egy számjegyre egyszerűsítjük (1+7=8), akkor a 8-as számot kapjuk meg, amelyik a tarotban az Igazságszolgáltatás kártyája. Ez egyben a karma lapja is. Azt mutatja meg, hogy valami sorsszerű, karmikus dolog következik be. Ez a lap azt is mutatja, hogy „ki mint vet, úgy arat”. Ami 2017-ben bekövetkezik, az az emberiség addigi tetteinek következménye lesz.

Tovább vizsgálva a számokat azt látjuk, hogy az erős érvényesítő 1-es és 8-as igen harciasan lép fel a következő évben. A 7-es szám szimbolizálja a vallást is. Elképzelhető tehát hogy az új év vallásháborúkat vagy legalábbis a vallás nevében feltörő harcokat képvisel. Biztos vagyok benne, hogy olyan év jön az emberiség számára, amely ugyan egy új korszak kezdetét jelenti, de ez a kezdet nagyon erőteljes lesz és számos konfliktussal, akár harcal is jár.

Még egy szempontból meg szoktam vizsgálni az évet, mégpedig úgy, ahogy egy személynek is megvizsgálom a személyes évet. Ez azt jelenti, hogy felállítom a numeroszkópot az év első napjára, vagyis 2017. 1. 1. napjára. Ha ezeket a számokat összeadom (2+0+1+7+1+1 = 12), akkor a 12-es számot kapom, amely a tarotban az Akasztott ember kártyája. Ez a kártya az áldozatot is mutatja és egyben az áldozathozatalt is. A dátumban szereplő sok egyes azt mutatja, hogy igen aktív évünk lesz, a hetes pedig megmutatja az aktivitásunk okát, vagyis a vallást. Annak ellenére hogy a hetes szám az anyagi világ legmagasabb szintű száma és sokszor jelképezi a tudást és a bölcsességet, a jövő évre vonatkoztatva a vallásra kell értelmezni. Érdekes, hogy a dátumban szereplő egyesek és a hetes szám az anyagi szinten rezegnek, vagyis azt mutatják meg hogy 2017-ben a világ az anyag szintjén rezeg és nem a lelki és szellemi dolgok foglalkoztatják az embereket, hanem csak és kizárólag a fizikai szinten, az anyag szintjén mozog mindenki. Amikor a 10-es számról beszéltem elmondtam, hogy nagy fordulat várható és a dátumban található sok egyest felerősíti a nulla energiája is. A 7-es hitbeli dolgokban elvakulttá tesz mindenkit. Fanatikusok vehetik át az uralmat mindkét oldalon. Azt gondolnánk, hogy a 2016. sötét időszaka után jobb idő következik, de sajnos nem így van. Ebben az évben majd könnyen válhatunk áldozattá.

Minden elemzésnél elmondom, hogy bárhogyan alakuljon a világ sorsa, az egyén számára mindig a saját élete fontos. Saját személyes évünket kell összenézni a 2017-es, vagyis az 1-es Univerzális évvel és a számok viszonyából kell kiindulnunk. Tekintettel arra, hogy az egyes szám minden más számmal jól rezeg, minden számmal „ reakcióba” lép, most minden ember életét aktivizálja. Senki nem fog tudni igazán visszavonulni a kis csigaházába, a Világ átalakulásában mindenkinek részt kell venni. Magyarország 2011, az új, „Magyarország” elnevezés óta együtt rezeg az Univerzummal, így nem tudjuk kivonni magunkat az általános hatások alól.

A 2017-es év nagy tanítója lesz az emberiségnek. Az induló új korszakot áldozat és önfeláldozás, az anyagi világ előtérbe kerülése jellemzi.

dr. Kézdi Andrea

Tagged under:

, ,